Рубрика: Аудио и видеотехника
Samsung LE40A786
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Една од посебностите на full HD LCD телевизорот на Самсунг со ознака LE40A786 е тоа што наместо флуоресцентни ламби ја користи технологијата на LED заднинско осветлување, што како краен бенефит значи обезбедување добра еднообразност и извонреден констраст на сликата.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина