Рубрика: Аудио и видеотехника
Samsung LE 40A656
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Samsung LE40A656 е еден од репрезентите на Премиум серијата 6 на LCD телевизорите од последната генерација на корејскиот гигант, кај која се манифестира успешниот концепт на врвно стилизиран дизајн комбиниран со технолошка надмоќ за задоволување на сé пософистицираните вкусови на телевизискиот аудиториум.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.