Рубрика: Аудио и видеотехника
Samsung VP-HMX20C
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Samsung VP-HMX20C како Full HD камкордер кој записот го архивира на флеш меморија, е еклатантен пример за најновиот степен на развојот на видеографијата. Во едно максимално компактно и убаво дизајнирано куќиште се сместени многу квалитетни, корисни и практични технолошки достигнувања, со кои овој апарат е способен да понуди огромен степен на забава и уживање во занимавањето со него.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина