Рубрика: Аудио и видеотехника
Samsung TV - технологија и дизајн
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Експанзијата на дигиталните технологии придонесува квалитетната слика на с поголемите телевизиски екрани да биде достапна како никогаш досега. Својата висока репутација, како еден од водечките производители кои тежнеат кон изнаоѓање нови технологии, Самсунг континуирано ја потвдрува преку подобрувања на квалитетот, острината, големината и природноста на прикажаната слика на неговите телевизори.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.