Рубрика: Аудио и видеотехника
LCD TV Samsung LE 40A557
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Карактеристика на годинешните EISA награди е признанието за LCD и плазма телевизори со најдобра вредност, како категорија која посебно ги вреднува квалитетите на апаратите во однос на цената која крајните потрошувачи треба да ја издвојат за нив. Според оценките на EISA, на тој план посебно се истакнува LCD телевизорот Samsung LE40A557.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.