Рубрика: Аудио и видеотехника
Samsung LE55A956
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Додека другите производители на овој вид техника срамежливо ги прават првите чекори на полето на заднинско LED осветлување кај LCD телевизорите, Самсунг ја нуди својата веќе втора генерација телевизори со ваква технологија. Новиот LE55A956 LED LCD телевизор на Самсунг се одликува со елегантен дизајн, голем контраст и неколку нови можности.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.