Рубрика: Фототехника
Тест: SONY-TDSC500 high definition во мало пакување
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Спој на елеганција, опции и одлична завршна обработка – така би гласел описот на Sony DSC-T500 во една реченица. Комбинацијата со High Definition видеоформатот го прави целосно решение кое без сомнение ќе ги задоволи потребите на корисниците за кои е наменет.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.