Рубрика: Електроника
Дијагностика на дефекти (2. дел)
Автор: Зоран Тасиќ
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во овој дел се систематизирани можните причини за појава на дефекти кај системи кои работат подолго време и кај ново изградени системи, а на крајот следува преглед на можни превиди во процесот на дијагностицирање и сервисирање. Секако, низ целиот текст има и мноштво совети за оваа проблематика.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.