Рубрика: Фототехника
ФотоЕМИТЕР март 2008
Автор: Емилијан Иљоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Како што најавивме, стартува "Фотоемитер", нашата рубрика каде што читателите ги презентираат своите фотографии и при тоа освојуваат вредни награди, но истовремено преку коментарите и советите од нашиот фотоселектор имаат и можност да ги подобрат своите фотографски вештини. Во овој број како најдобри се прогласени фотографиите на Никола Ангелов, Катарина Ристовска и Дејан Маликовски, но уште неколку други влегуваат во изборот за годишната изложба и признанија.

За мартовското издание на конкурсот пристигнаа 307 фотографии од 71 автор од кои, наградени се 3 фотографии:
Прва награда (1000W сараунд систем Genius SW-5.1 1000): Никола Ангелов за фотографијата "Невестинска (5)”.
Втора награда (D-Link 4-Port USB 2.0 Hub): Катарина Ристовска за фотографијата "Сонувачи 2".
Трета награда (Слушалки со микрофон Genius HS-04A): Дејан Маликовски за фотографијата "Парк 1".

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.