Рубрика: Фототехника
ФотоЕМИТЕР декември 2008
Автор: Емилијан Иљоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ова е последно издание на "Фотоемитер" за 2008, нашата рубрика каде што читателите ги презентираат своите фотографии и при тоа освојуваат вредни награди, но истовремено преку коментарите и советите од нашиот фотоселектор имаат и можност да ги подобрат своите фотографски вештини. Во овој број за најдобри се прогласени фотографиите на Атанас Бајлозов, Енкел Дика и Александар Георгиев, но уште неколку други се пласираа за завршната изложба.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.