Рубрика: Телекомуникации
ИПТВ преку АДСЛ (2. дел)
Автор: Дарко Мајстороски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во минатиот број се запознавме со техничките детали на АДСЛ ТВ. Во овој број ќе направиме негова споредба со другите платформи и ќе ги разгледаме сервисите и специфичностите што ги носи ИПТВ.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.