Рубрика: Омнибус
Најдобри гаџети во 2007-ма
Автор: Костадин Солаков
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Можеби е малку чудно што напис со ваков наслов и содржина е сместен во мартовскиот број на ЕМИТЕР, од причина што анализите и прегледите на годината што поминала најчесто доаѓаат со јануарскиот или февруарскиот број од наредната година. Но, сигурен сум дека на нашите читатели нема да им пречи да дознаат кои уреди ја одбележаа 2007 и го поставија правецот во кој ќе оди "натпреварувањето" помеѓу производителите оваа година.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.