Рубрика: Омнибус
We Wish You a Marry Christmas And a Happy New Year! со Гаџетите на Дедо Мраз
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, добивме "порака" од Дедо Мраз за тоа што подготвил во својата торба. Еве еден дел од "изненадувањата" :) !

Дочекавме уште една празнична сезона. А тоа значи убаво расположение, весела атмосфера, песна, забава… кому му е грижа за калориите и за (деци)литрите? Па тоа се само бројки, обична статистика. Главоболка имаме и во обични денови, нели?
Тоа што го немаме секој обичен ден се интересните подароци. Дедо Мраз ни шепна што подготвил, па како и секогаш, се потрудивме да ви дадеме некоја добра идеја.
Нека ни е со среќа! Среќни и весели празници!

Израдувајте ги најмладите со овој 4x4 кој работи на солена вода

"Забава за цело семејство!" - салонска масичка со вграден фудбал

Одмрзнувач за стакла

Фотелја од која нема да имате потреба да станувте

Рутер по терк на таблет

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.