Рубрика: Омнибус
Од вреќата на Дедо Мраз
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, "скришум" ѕирнавме во торбата на Дедо Мраз и видовме некои интересни работи кои ни ги подготви за годината која е на прагот.

Наместо стереотипниот преглед на најинтересни гаџети за годината што минува, решивме да направиме малку поинтересен преглед – гаџети кои ќе се појават околу и по новогодишните и божиќни празници, а за кои веруваме дека би сакале да ги имате. Е, па разгледајте, изберете, седнете во скутот на Дедо Мраз и шепнете му ја вашата желба. Којзнае, можеби ќе ви биде исполнета. А доколку Дедо Мраз смета дека не сте биле добри минатата година, подгответе одредена сума и почестете се самите себе си!

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.