Рубрика: Омнибус
Ах, бре, Дедо Мраз...
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Традиционално, Дедо Мраз не исконтактира преку редакцискиот e-mail за да не извести со какви подароци ќе ја наполни неговата торба оваа година. Изборот е интересен, на Дедо Мраз навистина не му недостасуваат идеи. Затоа, читајте внимателно, можеби тука се крие идеалниот подарок со кој сакате да изненадите некој свој близок?

Секако, и ние малку му помогнавме на Дедо Мраз во изборот. Тоа е причина повеќе безусловно (и без приговори) да ги прифатите сите предлози. Енергијата подобро насочете ја кон трпезата и дочекот, а парите кон нашата жиро-сметка, бидејќи ние сме официјалниот дилер на популарниот Лапонец ;-)!
Се шегуваме, нормално….ете, и нас полека не фаќа празничното расположение (засега сè уште без "гориво"), па не ни замерувајте. Уживајте во предложените подароци, нарачајте некој по можност и Среќни Новогодишни и Божиќни празници!

Кога имате кусок прозори дома лед венецијанерот е згодна замена.

За сите романтични души - чадор со лед светла за ѕвездено небо.

За сите "бубалици", часовник по мерка - само вие ќе го знаете точното време.

Отсега, спијте и на работа како човек.

Вистински организатор на канцелариски материјал за вашиот шеф.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.