Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Средношколци откриле астероид;
HP Blackbird 002 - компјутер над компјутерите;
Мегапикселен шампион;
USB3;
Новости од Texas Instruments: 2x125W сместени во 0,1cm3;
Blu-ray победува во борбата со HD DVD;
Ако досега не сте знаеле, сега знајте дека..;
45% од Европејците гледаат Интернет ТВ;
Старт на новиот соларен циклус;
Гласовна енкрипција за мобилни телефони;
Jaguar XF - новата мачка на вжештениот асфалт;
Лампашко мини системче NIVS V1;
НАСА испраќа мисија кон кометата Хартли 2;
Loc8or - уред за расеани;
Проектот Sloan digital sky survay продолжен до 2014;
Електронски ламби од вашата гаража

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.