Рубрика: Информатика
Тастатура Logitech G15
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Тастатурата Logitech G15 првенствено е наменета за играчката популација, но таа сигурно би претставувала одличен избор и за кој било друг корисник. Нетипичниот дизајн, нежното сино заднинско светло и интегрираниот LCD екран се карактеристики кои на оваа несекојдневна тастатура и даваат посебна атрактивност и се очигледен знак за повратна спрега (feedback) со побарувањата на корисниците. Посебните "гејмерски" копчиња на тастатурата ја заокружуваат сликата за наменската функционалност на тастатурата Logitech G15, која покрај овие посебни карактеристики, ја задржува функционалноста потребна на секоја класична тастатура.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.