Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


ISS над Јонското Море;
Samsung SGH-i450;
Лед светилки за подобра видливост;
AMD Spider платформа;
10 најранливи Windows апликации;
Google Maps нема потреба од GPS!!!;
Windows Vista доби service pack 1;
STS-7, нов систем за континуирано мерење на гликемија;
На Месечината нема депонии од смрзната вода;
PMC - нано-меморија со капацитет над 1 терабајт;
Музејската уметност на улиците низ Лондон со помош на HP Designjet 10000S;
Subaru Impreza;
nVidia Tripple SLI;
Дизајнерскиот центар на Сеат;
Ако досега не сте знаеле, сега знајте дека...;
Нов адут во средната категорија;
HP ќе соработува со NUR Macroprinters;
Абориџините потекнуват од Африкач
Shanling MC3 - духот на минатото во модерно пакување;
Lutron MS-7003

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.