Рубрика: Електроника
Невообичаена примена на техничкиот молив
Автор: Денис Галовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Предметите од нашето секојдне-вие ги имаме прифатено онакви какви што се и стриктно ги употребуваме за нивната вооби-чаена намена. Но, многу од нив можат да се употребат и за други намени, да ни бидат од голема полза, а понекогаш да ни заштедат време и пари. Целта на оваа рубрика ќе биде нашите искуства и "мали тајни" несебично да ги поделиме со читателите, но рубриката е отворена и доколку ни испратите некој ваш интересен и полезен предлог со задоволство ќе го објавиме. Во овој напис ќе прикажеме 4 невообичаени примени на технич-киот молив во електроничарската практика.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.