Рубрика: Електротехника
M18 FUEL – батериски ударен одвртувач
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1-3/2019.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


M18 FUEL  новиот батериски одвртувач со прифат од 1 инч за клучевите, со силен вртлив момент и ONE-KEY можности, покрај тоа што претставува неверојатен напредок во технологијата на безжичен рачен алат, истовремено е и најмоќниот безжичен ударен алат во светот. Напредната M18 FUEL технологија овозможува испорака на вртлив момент до 2400 Nm за затегнување на завртките, додека самиот алат е за 3,2 kg полесен и од најдобрата опција со кабел достапна во моментов на пазарот.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1-3/2019. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.