Рубрика: Електротехника
Моќни батериски "машинчиња" од Макита
Автор: Кирил Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


За оваа прилика нашиот избор се две извонредни батериски машини од МАКИТА, кои се повеќе универзални машини отколку машини за некоја специјална намена.

Во овој број ви ги претставуваме батерискиот хибриден ударен одвртувач BTP140RFE и батериската брусилка BGA452RFE

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.