Рубрика: Електротехника
Макита производи
Автор: Кирил Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


МАКИТА е компанија која произведува и развива електрични алати од секоја област на занаетчиството и малото стопанство. И за оваа прилика подготвивме мала презентација на некои производи од богатата понуда на МАКИТА.

Овде ви даваме кус преглед на следниве неколку алати од Макита: AC1350 и AC610 компресори, BHX2500 дувач и собирач на лисја и радио BMR100.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.