Рубрика: Електротехника
Безжична циркуларна пила Макита BHS 630RFE
Автор: Денис Галовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Циркуларната пила е незаменлива алатка при сечењето на производи од дрво (даски, летви, иверка, оплеменета иверка, ламинат, панел-плочи и друго) и е наменета за правење прави и прецизни резови. Доколку поставувате под или ламинат, изработувате и монтирате мебел или правите дрвени конструкции, циркуларната пила е неопходна алатка. Макита BHS 630RFE пред сè е намената за професионална употреба, но спојот на квалитетна изработка, ергономичност и едноставност ви овозможуваат беспрекорно сечење, дури и ако сте почетник.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.