Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/1995.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Идеален телефон – секаде со вас; MiniDisc – ДЕК MDS – 501; DBX; Aliesis оди понатаму; Тест сигнал по желба; Што помало, тоа подобро; Осумканален дигиталец и од Sony; Roadstar засилувачи за автомобили; FM радиостаница IC-2700H; Roadstar 7095 дигитален целуларен телефон; Roadstar auto Hi-Fi colection RC-926RDN; CD интерактив.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/1995. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.