Рубрика: Аудио и видеотехника
Panasonic AG-HMC80P – можеби ова е камкордерот што го барате?
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Камкордер со професионални функции, компактен и цврст, со кој можете да снимате од рамо. Камкордерот Panasonic AG-HMC80P има мали димензии и е лесен, карактеристики коишто ја зголемуваат мобилноста на снимателот. Иако намалените димензии, во некоја рака ги намалуваат и дел од перформансите, како на пример, да речеме, големината на коопчињата, сепак слободно може да се каже дека во овој камкордер Panasonic успеал да направи добар компромис. Panasonic AG-HMC80P ги содржи сите видови потребни копчиња, I / O портови и друго, со што станал целосно работноспособна алатка од професионална класа за снимање од рамо со релативно ниска цена. Прочитајте го текстот. Можеби ова е камкордерот што го барате?

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.