Рубрика: Аудио и видеотехника
SONY – make.believe
Автор: Сашко Таневски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


На 3.12.2013 година, во Порта Македонија се одржа настан кој не требаше да биде пропуштен. Во организација на претставништвото на Сони за Македонија, беа претставени новитетите од широката палета на производи од Сони. Главен акцент беше ставен на промовирањето на телевизорот Sony Bravia X9, (за кој ние пишувавме во Емитер број 10/13), но никако не заостана ниту промовирањето на фотоапарат (како Алфа3000, за кој подетален текст ќе имате можност да прочитате во јануарското издание), видеокамера, таблет, МП3 плеер... Како што е вообичаено за Емитер, кога станува збор за ваков настан, бевме присутни и имавме стандарден концепт за тоа како треба да изгледа текстот од ваков тип на презентации, НО...???!!!

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.