Рубрика: Аудио и видеотехника
Аудиоснимач Zoom H6
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Со овој производ Zoom се надмина самиот себеси. H6 е солиден, квалитетен и е еден од највозбудливите производи што сум го видел во последно време. Да се има H6 во својата опрема значи да се биде богат и подготвен за квалитетно снимање аудиопроизводи, – вели Chris Monlux кој е директор за креативни услуги при локалниот огранок на телевизиите CBS и NBC.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.