Рубрика: Аудио и видеотехника
Тест: Диктафон SONY ICD-TX50 - ем убав ем паметен
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


SONY ICD-TX50 е веројатно најтенкиот и најненападниот дигитален диктафон што сме го виделе досега. Минималистичкиот елегантен дизајн на уредот е она што уште на прв поглед нè освои. Но, под овој нежен изглед на трендовски уред се крие вистинска практична алатка со врвни перформанси, која лесно може да стане предмет на завист на вашите колеги.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.