Рубрика: Аудио и видеотехника
Ваше лично кино насекаде!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Играјте игри и гледајте филмови во 2D и 3D колку што сакате, кога сакате и гласно колку што сакате. Никој нема да се пожали ни да ве прекори. А тоа што можеби ќе им изгледате како г. Ла Форџ од "Ѕвездени патеки" воопшто нека не ве засега!

Клучни зборови:

Филмот ви поминува пред очи... буквално

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.