Рубрика: Телекомуникации
Токивоки за уживателите на активности во природа
Автор: Јане Стефанов
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Долго време во Емитер не сме имале радиостаница на тестирање. Интересно беше да видиме дали има напредок во оваа област и што прават гигантите на радиокомуникациските решенија. На тест ја земавме Моторола TLKR T6 и нејзината помала сестричка TLKR T4. Двете радиостаници се направени за иста намена: фамилијарни авантуристички активности, совршени за луѓе кои сакаат да ја истражуваат природата. Како љубители на гаџети и природа, се обидовме да ги согледаме сите аспекти на употреба на овие мали, но моќни токивоки уреди. Доколку најдете уште некоја употребна вредност, слободно споделете ја со нас.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.