Рубрика: Фототехника
Rosco LitePad Loop Pro комплет
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Rosco LitePad Loop Pro комплетот е наменет и за ентузијасти-аматери и за корисници-професионалци. Овој комплет за светлина обезбедува мека кружна светлина за убави уметнички снимки и музички спотови, а тежи само околу 3,5 kg. На пазарот за светлосни уреди овој комплет доаѓа спакуван во сопствено куферче со заштита од оштетување при транспорт, но за патување со авион потребна е дополнителна заштита.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.