Рубрика: Аудио и видеотехника
Нови видеосвичери од Сони
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Трите нови миксери MVS-3000, MVS-6520 и MVS-6530, сметаат од SONY дека ќе се продават одлично бидејќи се релативно евтини и се помали по димензија. Нивната цена се движи од 40 до 110 илјади долари. Овие цени се најниски во однос на цените кои фирмата ги понудила кога и да било за ваков вид опрема. Овие три миксети се одлични за продукција на вести и спортски настани и спаѓаат во видеомиксери од среден ранг. Беа претставени на саемот IBC 2012.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.