Рубрика: Аудио и видеотехника
HSS-200 Мулти Формат компактен продукциски видео свичер
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


HSS-200 е само еден од серијата HSS мулти форматни компактни видео свичери. Продукцискиот видео миксер HSS-200 дизајниран е за мали и средни бродкаст апликации во новата дигитална ера. Со своите два генератора за дигитални ефекти, 16-те влеза и 6-те излези, овој видео миксер дава можност за одлична продукција во живо или за снимање, во студио или со репортажно возило, во висока или стандардна резолуција, по мерка на потребите на овие простори.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.