Рубрика: Аудио и видеотехника
Седум работи кои треба да ги има секој снимател
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Сакате да бидете снимател? Убаво. За да можете да бидете тоа не е доволно да имате само желба, ниту е доволно да сте едуциран. Потребни се и овие 7 алатки кои ќе ви овозможат да се справите со секој предизвик или ситуација.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.