Рубрика: Аудио и видеотехника
ElightZ - професионално светло за камера
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Камерите и камкордерите стануваат сè помали, но светлата за на камера не се променија многу. Антон/Бауер внесува промени и во оваа сфера со своето светло за на камера ElightZ и додатоците за него - батериското напојување ElipZ и држачот за камера EgripZ.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.