Рубрика: Омнибус
Технома 2012
Автор: Кирил Крстевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


За разлика од претходните години, кога во фокусот на интересот на тие што изложуваа на Технома беа малото стопанство и малите бизниси, годинава може да се каже дека во фокусот беа крајните потрошувачи и стандардно, поголемите компании. Значи, онаа "средна класа" на потенцијални купувачи како да беше малку запоставена.

Танцот на трите индустриски роботи предизвикуваше невиден метеж на штандот на Dema Still

Богато опремен штандот на претставникот на Makita - Лотулс.

Широкиот избор на апарати за заварување привлече многу професионалци и хоби-мајстори.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.