Рубрика: Аудио и видеотехника
MiniBurst 128/256 LED преносливо светло
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


MiniBurst 128/256 LED преносливото светло е мало по димензија, лесно е и со мала потрошувачка. Работи на батерија и на класично напојување. Соодветно е за простори и за апликации каде што не може да се употреби класично поставено светло. За снимање дома, во канцеларија или за студиско интервју, со неколку вакви светла ќе завршите голема работа.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.