Рубрика: Аудио и видеотехника
Sony HDR-PJ760V Camcorder со вграден проектор
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Sony HDR-PJ760V е одлична алатка за оние кои сакаат да снимаат видео во од и истото веднаш да го покажат. За што станува збор, сигурно се прашувате? Sony HDR-PJ760V е моќна видеокамера со вграден проектор. Кога првпат ќе го видите и малку ќе го разгледате веднаш ќе забележите дека овој камкордер е солидно парче опрема кое ги поседува сите основни елементи, како што се приклучоци, слотови и друго, а направен е од лесна и цврста пластика и гума. Камкордерот има елегантен изглед, но единствен недостаток му е премногу големото сенило околу оптиката, но затоа тоа му дава "професионален" изглед.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.