Рубрика: Информатика
Виртуелни патувања
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Сакате да патувате, но ви недостасуваат или пари, или пасош, или имате проблеми со виза? Не очајувајте, сè што ви треба е добра интернет-врска, стабилен интернет-прелистувач и пристоен монитор за да тргнете на пат околу светот. Ви претставуваме неколку интернет-страници кои нудат поглед од 360 степени на некои од најпознатите туристички локации.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.