Рубрика: Информатика
Виртуелни конекции за реални бенефити
Автор: Гоце Постоловски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


LinkedIn во основа е деловна социјална мрежа којашто овозможува поврзување на сите оние што делат иста професија, оние што бараат или нудат работа или оние што имаат некаков заеднички деловен интерес. За разлика од другите социјални мрежи, чие време полека, но сигурно како да изминува, LinkedIn како да се раѓа повторно, посилна и побројна од кога и да е.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.