Рубрика: Информатика
Виртуелниот свет започнува во вашата глава
Автор: Бобан Ристевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Со поимите виртуелна реалност и сајбер простор обично се означува комуникацијата на луѓето во и преку виртуелниот свет на компјутерите. Но, дали е навистина така или виртуелниот свет, првенствено, започнува во главата и во умот на секој човек?!

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.