Рубрика: Аудио и видеотехника
Panasonic - сè во едно и од прва рака
Автор: Горан Наумовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Македонските професионалци неодамна имаа можност "од прва рака" да се запознаат со некои од најновите и најпопуларни модели на Panasonic од палетата на производи за професионална видеопродукција и бродкастинг. Во овој напис накратко ќе ви пренесеме дел од впечатоците кои ги добивме при непосредната демонстрација од страна на јапонските продукт-менаџери на Панасоник но и она што сами го видовме, го почувствуваме и го искусивме при нашето тестирање и ракување со презентираните производи.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.