Рубрика: Аудио и видеотехника
Jamo се "враќа"
Автор: Сашко Таневски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


По многу години данските специјалисти на JAMO решија да му ја вратат старата слава на квалитетен звучник, за разлика од претходната одлука каде доминираше желбата звучник со својот дизајн одлично да се вклопува во секој ентериер. Секако дека и дизајнот не е запоставен со што квалитетниот звук е во рамнотежа со одличниот дизајн. Добар пример за оваа "филозофија" на компанијата е звучникот Jamo S608.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.