Рубрика: Електротехника
Правосмукалка Makita VC 2511
Автор: Петар Аврамовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Изненадувачки чудно, реномиран бренд за електрични алатки да е еднакво добар во производство на електрична правосмукалка со компактен дизајн, едноставност во експлоатацијата, голема моќност, мала тежина, цврст материјал и голема маневарска подвижност. Еднакво добра и за индустриска примена и за во домот, еднакво добра за чистење на суви и течни нечистотии и материи. Да, тоа е МАКИТА.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.