Рубрика: Аудио и видеотехника
Аудиофилски звучници Monitor Audio
Автор: Слободан Таневски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Среброто, златото и платината се благородни, скапоцени метали кои секој би сакал да ги има во својот дом. Британската фирма Audio Monitor произведува звучници со називи Silver, Gold и Platinum, кои во потполност го оправдуваат своето име – и по својот изглед и по квалитетот на звукот што го репродуцираат се вистински украс и благороден извор на звук за секој дом.

Мonitoraudio RX6av

Silver RX1

Silver RX8

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.