Рубрика: Информатика
Како да набавите веб - камера
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ако сте во недоумица која и каква веб - камера да набавите, а при тоа не поседувате некое техничко ниво на знаење од оваа област, прочитајте го овој текст. Текстов нуди податоци кои ќе ви го олеснат изборот.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.