Рубрика: Аудио и видеотехника
Систем за видеоконференција
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


"Најновиот систем за видеоконференција на Sony PCS-XG55 испорачува висококвалитетно видео и аудио за корпоративни организации, едукативни и државни институциии и агенции, како и за кои било други организации кои бараат систем со вградена квалитетна комуникациска технологија, за не многу висока цена, која дозволува луѓето да се гледаат лице в лице и да комуницираат без трошоци за бизнис патувања и средби" – вели Aleta Moeller, маркетинг менаџер за Sony Electronics групата за видеоконференциски системи.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.