Рубрика: Информатика
Gigabyte Z68 – коктел за максимално уживање!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Gigabyte на своите поклоници им приреди вистинско уживање. Најновиот модел на матична плоча е микс од сето најдобро што Интел го нуди во овој момент. Матична плоча која едноставно морате да ја имате!

Инженерите на Gigabyte секогаш во прв план ги имаат желбите и потребите на своите корисници, но по правило на степен повисоко ниво. Во тој поглед ниту Z68X-UD7-B3 не е исклучок. Но, да нема забуна – сега не говориме за "обична" матична плоча, туку за еден сосема поинаков модел.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.