Рубрика: Информатика
Сите за еден, еден за се!
Автор: С. Ј.
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Секој од нив има нешто посебно по коешто мечтаете. Секој од нив на свој начин е уникатен, но сите сепак се исти. Колку повеќе дознаваме за нив, толку повеќе ни се отвораат можностите да дознаеме нешто ново, а толку убаво. Неодоливиот iMac 21.5 inch Core i3 стои пред вас…

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.