Рубрика: Информатика
Сервери на рендген
Автор: С. Ј.
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во овој број ќе се занимаваме со некои од оние специфични технологии за сервери кои, иако на прв поглед изгледаат исти како она што го гледаме во просечниот домашен компјутер, кога ќе загребеме малку под површината се појавуваат многу разлики, од суптилни до многу драстични. Па, да почнеме…

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.